Interviu cu membrii Days Of Confusion (video)

de Alex Warheart

Interviu cu membrii Days Of Confusion (video)


Echipa Rock Event a realizat de curand un interviu cu doi dintre membrii formatiei Days Of Confusion (ex-Aria), Cezar Popescu si Cosmin Lupu, despre primul material discografic pe care formatia se pregateste sa-l lanseze joi, 29 noiembrie, in Club Fabrica, din Bucuresti, cat si despre alte lucruri esentiale ce tin de primul material discografic. Intreaga discutie poate fi urmarita mai jos.


Daca nu ati aflat inca, Days Of Confusion si-au lansat luna aceasta primul videoclip, intitulat "META", disponibil mai jos pe METALHEAD.


Videoclipul a fost filmat, montat si regizat de Costin Chioreanu, avand ca tehnician pe Gina Sandulescu.


Despre conceptul clipului, Costin Chioreanu mentioneaza:"Meta este un clip extrem de dinamic, ce imbina filmarile cu trupa cu o poveste plina de metafora si substanta, care subliniaza una dintre cele mai grave probleme ale societatii."


"Este vorba de nevoia permanenta a omului de a se confunda cu proiectia sa in societate si de a uita de adevarata sa identitate. Am ramas placut surprins sa regasesc aceasta problema analizata in versurile piesei... de acolo a inceput totul. Nu am mai lucrat pana acum folosind expunerea prin antiteza!", spune el.


"Seeds" tracklist:


1.Faceless
2.Journey
3.Walking in the dark
4.Meta
5.Seeds
6.Grace


Ar mai fi de adaugat faptul ca formatia este alcatuita din muzicieni cu experienta, precum Cezar Popescu (Vita De Vie), Cosmin Lupu (Voodoo), Andrei Ilie (Asha) si Dan Ionescu (Asha, ex-Raza).


Trupa a activat pana de curand sub numele de Aria, intr-o serie de concerte alaturi de trupe de calibru, precum Accept sau Arch Enemy.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: