Urmareste primul videoclip Days Of Confusion, Meta

de Alex Warheart

Urmareste primul videoclip Days Of Confusion, Meta


Formatia bucuresteana Days Of Confusion (ex-Aria) si-a lansat astazi videoclipul de debut, "Meta", disponibil mai jos pe METALHEAD.


Videoclipul a fost filmat, montat si regizat de Costin Chioreanu, avand ca tehnician pe Gina Sandulescu.


Despre conceptul clipului, Costin Chioreanu mentioneaza:"Meta este un clip extrem de dinamic, ce imbina filmarile cu trupa cu o poveste plina de metafora si substanta, care subliniaza una dintre cele mai grave probleme ale societatii."


"Este vorba de nevoia permanenta a omului de a se confunda cu proiectia sa in societate si de a uita de adevarata sa identitate. Am ramas placut surprins sa regasesc aceasta problema analizata in versurile piesei... de acolo a inceput totul. Nu am mai lucrat pana acum folosind expunerea prin antiteza!", spune el.


Piesa este extrasa de pe primul EP al formatiei, "Seeds".


"Seeds" tracklist:


1.Faceless
2.Journey
3.Walking in the dark
4.Meta
5.Seeds


Pe data de 29 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, club Fabrica (Bucuresti, str.11 Iunie, Nr.50) si trupa Days Of Confusion va asteapta la un concert special, prilejuit de lansarea discului de debut.


Daca nu stiati, trupa este compusa din muzicieni cu experienta, precum Cezar Popescu (Vita De Vie), Cosmin Lupu (Voodoo), Andrei Ilie (Asha) , Dan Ionescu (Asha, ex-Raza).


Trupa a activat pana de curand sub numele de Aria, intr-o serie de concerte alaturi de trupe de calibru, precum Accept sau Arch Enemy.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: