Ce se alege de Vama Veche?

de Chaos Lore

Ce se alege de Vama Veche?


Circula zvonuri si zvonuri. Cel mai recent este ca incepand cu 1 mai 2011 camparea pe plaja din Vama Veche este interzisa. S-a mai incercat pana acum, dar vedem insa cat de mari vor fi scandalurile cand apar cei care vor incerca sa colecteze amenzile. Alt zvon spune ca Ministerul Turismului ar intentiona sa organizeze un festival in Vama.

Si nu orice fel de festival, ci unul la care sa participe maretul nume Amy Winehouse.

Ok, nu ar fi primul festival organizat in Vama, insa nu prea se combina cu sloganul nostru "Salvati Vama Veche". Nici Stufstock nu a salvat-o prea tare, pentru ca atat timp cat exista un flux mare de oameni, iar acei oameni uita in timpul festivalului ca scopul lor este "salveze Vama", nu sa o deterioreze... se rezuma totul la un grup de voluntari care culeg reciclabilele de pe plaja. Atentie insa la ace, ca acelea raman prin nisip - vizitatorii locului sunt intr-adevar foarte diversi si cu apucaturi variate!

Winehouse ar putea canta ori pe stadion in Bucuresti ori la acest posibil festival organziat de Minister. Faptul ca ea oricum vine la Sziget inlesneste mult tratativele pentru Romania.

Ce ar insemna un festival organizat de Minister in Vama si ce ar insemna un festival al carui target sunt fanii unui stil mai indepartat de rock... deja stim cu totii. Cine stie ce alte nume s-ar mai adauga in line-up...

Stim ca Vama era pe moarte inca de acum vreo sase ani. In ultimii doi ani am mers mai degraba la priveghiul ei, printre betoane. RIP Vama? Sau mai exista vreo sansa de salvare?Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook