Cel mai bun sound like Michael Jackson al momentului vine in Sun Plaza

de Chaos Lore

Cel mai bun sound like Michael Jackson al momentului vine in Sun Plaza


Duminica, 31 octombrie de la ora 20:00, Sun Plaza dedica petrecerea de Halloween amintirii lui Michael Jackson.

Robert Alexander Giles, cea mai fidela voce a superstarului va sustine in atriumul Sun Plaza un concert live din care nu vor lipsi hiturile si celebrele miscari de dans ale Regelui Pop.

Special pentru spectatori va fi organizata si o competitie inedita de dans si de costume de Halloween. Cele mai originale miscari Moonwalk si cele mai autentice costume Michael Jackson vor fi premiate cu DVD-uri si tricouri de colectie Michael Jackson.

Halloween-ul incepe in Sun Plaza inca de joi, 28 octombrie si tine pana duminica, 31 octombrie cand dovlecii se lasa pe mana imaginatiei “sculptorilor” amatori. Joi si vineri de la ora 17:00 si in weekend de la ora 16:00, vizitatorii Sun Plaza se pot inscrie intr-un concurs inedit de sculptat dovleci. Doi profesionisti vor juriza cele mai autentice creatii. La final, dovlecii “cu personalitate” pot fi luati acasa, in timp ce toti cei care isi vor incerca maiestria vor fi fotografiati cu opera rezultata, fotografiile urmand sa fie expuse pe un panou al sculptorilor!

Robert Alexander Giles este considerat a fi cel mai bun sound-alike Michael Jackson al momentului. Spectacolele sale, intotdeauna live, surprind pe deplin atmosfera din concertele Regelui Pop, din toate punctele de vedere - dans, muzica, aparitie scenica.

Intrarea este libera!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: