Cele mai tari 10 videoclipuri din istoria Roadrunner (partea a doua)

de Chaos Lore

Cele mai tari 10 videoclipuri din istoria Roadrunner (partea a doua)


Mai jos gasim un clasament cu cele mai tari videoclipuri din istoria Roadrunner Records, facut chiar de casa de discuri ce activeaza inca din 1980.

Am vazut care ocupa jumatatea de jos a topului, acum sa vedem care dintre ele ocupa pozitiile de sus. Din pacate, fara "Nymphetamine".

Cu ajutor de la trupele apartinand de Roadrunner, departamentul video al casei de discuri a alcatuit un clasament al celor mai bune videoclipuri, care au excelat din punct de vedere cinematic, al creativitatii si asa mai departe pana in 2010.

5. Dragonforce - Through the Fire and the Flames"Imi amintesc ca am zburat in Germania pentru a face acest videoclip si a fost foarte incitant, deoarece era primul videoclip DragonForce. Niciunul dintre noi nu mai aparuse intr-un videoclip pana atunci. Conceptul a fost sa se captureze cat mai mult posibil energia via a trupei. Fiind primul, a fost cam low budget, dar am muncit din greu pentru a emana acea energie", spune chitaristul Jerman Li.

4. Stone Sour - Through GlassUn clip-reactie la show-urile TV care nasc vedete, acesta a fost descris de solistul Corey Taylor ca fiind "foarte furios". Trupa a a apelat la cunoscutul regizor Tony Petrossian pentru a construi conceptul realitatii si pentru a se concentra asupra plasticitatii industriei de divertisment. "Una dintre tehnicile de care suntem mandri este inghetariea unei imagini in miscare si expunerea lor intr-un cadru motric. Fantastic, memorabil."

3. Nickelback - RockstarAcest clip contine multe aparitii ale vedetelor, dar si ale oamenilor simpli, iar trupa nu apare in niciunul dintre cadre. O prezentare globala a dorintei de a deveni star rock. "Cine nu si-a dorit macar o data sa fie star rock? Toti si-au dorit, asta face videoclip acesta atat de maret. A durat mult pana l-am terminat si da, echipa a calatorit in jurul Lumii pentru a-l face".

2. Killswitch Engage - Holy DiverSa faci un cover dupa Dio nu este cel mai usor lucru, insa Killswitch Engage au mers pana la costumele medievale si tot tacamul. "Unul dintre cele mai amuzante videoclipuri facute de Killswitch Engage, dar si de Roadrunner. Cand iei o trupa metal care in videoclipuri a fost destul de serioasa pana la momentul respectiv si apoi dai iz de comedie... Ei au avut mereu in ei o latura amuzanta, iar acesta a fost modul in care a iesit la suprafata".

1. Slipknot - "Duality"Filmat acasa la un fan din Des Moines, Iowa, videoclipul situat pe locul intai ii arata pe cei noua mascati de la Slipknot cantand la o petrecere privata acasa. Natura agresiva a piesei devine o furie distructiva pe parcurs, rezultand in daune masive asupra casei. "Acesta este cel mai bun videoclip Slipknot facut vreodata, in opinia mea umila. Captureaza tot ceea ce ei inseamna ca trupa: arta, violenta, nebunia, energia debordanta din care se naste tot si loialitatea fata de fanii lor. Cred ca a fost super distractiv sa distruga casa", spune departamntul video Roadrunner.

Sursa: RoadrunnerDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook