Cinci aplicatii utile si simple pentru laptopul tau

de Chaos Lore Vrei sa scrii si tu pe site? Click aici. Vrei sa-ti promovezi concertul sau trupa? Click

Cinci aplicatii utile si simple pentru laptopul tau


Vrei sa afli cinci aplicatii interesante pe care le poti folosi pe laptopul tau, fara sa consumi prea multe resurse?

Aplicatii utile pentru laptop sunt nenumarate, fiecare le apreciaza dupa nevoile sale. Exista insa cateva programele pe care oricine ar trebui sa le foloseasca. Va oferim doar cinci sugestii, suficiente la inceput de drum.

1. Core Temp

Laptopurile performante se si incalzesc destul de puternic, de aceea este bine ca temperatura componentelor sa fie monitorizata. Core TempCore TempIn cazul in care temperatura depaseste valorile normale, va recomandam achizitionarea unui stand de laptop cu racire activa (cooler).

Utilitarul Core Temp foloseste extrem de putine resurse si afiseaza in system tray temperatura procesorului. Daca procesorul este dual core sau quad core, monitorizeaza temperatura la nivelul fiecarui nucleu.

Daca doriti ceva mai complex, incercati Battery Care. Aceasta aplicatie tine seama inclusiv de ciclurile incarcare-descarcare, ofera informatii detaliate despre acumulator (producator, capacitate, consum etc.), monitorizeaza temperatura procesorului si a HDD-ului etc. Battery Care consuma doar 0,1% din resursele de sistem (CPU si RAM).

Citeste mai departe pe www.go4it.ro.


    Iti recomandam sa citesti si:

Comenteaza cu Facebook:

Comenteaza

Ciolan la 18.08.2011 19:44

User Avatar Picture
articolul asta e o reclama la site-ul ala raspunde

RockOn222 la 18.08.2011 13:49

User Avatar Picture
Colaborator
Eu vad doar 2... raspunde

Chaos Lore la 18.08.2011 13:58

User Avatar Picture
Colaborator
Ca sa nu mai existe problema asta: "1. Core Temp", deci e doar UNA, nu doua. Ai vazut apoi ce scrie la finalul articolului? "Citeste mai departe pe". Daca vrei sa le afli, poti sa incerci sa citesti mai departe pe. raspunde

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook