Cinci aplicatii utile si simple pentru laptopul tau

de Chaos Lore

Cinci aplicatii utile si simple pentru laptopul tau


Vrei sa afli cinci aplicatii interesante pe care le poti folosi pe laptopul tau, fara sa consumi prea multe resurse?

Aplicatii utile pentru laptop sunt nenumarate, fiecare le apreciaza dupa nevoile sale. Exista insa cateva programele pe care oricine ar trebui sa le foloseasca. Va oferim doar cinci sugestii, suficiente la inceput de drum.

1. Core Temp

Laptopurile performante se si incalzesc destul de puternic, de aceea este bine ca temperatura componentelor sa fie monitorizata. Core TempCore TempIn cazul in care temperatura depaseste valorile normale, va recomandam achizitionarea unui stand de laptop cu racire activa (cooler).

Utilitarul Core Temp foloseste extrem de putine resurse si afiseaza in system tray temperatura procesorului. Daca procesorul este dual core sau quad core, monitorizeaza temperatura la nivelul fiecarui nucleu.

Daca doriti ceva mai complex, incercati Battery Care. Aceasta aplicatie tine seama inclusiv de ciclurile incarcare-descarcare, ofera informatii detaliate despre acumulator (producator, capacitate, consum etc.), monitorizeaza temperatura procesorului si a HDD-ului etc. Battery Care consuma doar 0,1% din resursele de sistem (CPU si RAM).

Citeste mai departe pe www.go4it.ro.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook