Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni

de Chaos Lore

Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni


Incepand de astazi, Editura Nemira isi asteapta cititorii intr-o noua librarie in AFI Palace Cotroceni (intrarea dinspre hypermarketul Real).

Cele mai recente bestselleruri si cele mai noi aparitii editoriale pot fi gasite intr-un spatiu elegant, in care mobilierul alb, minimalist este pus in valoare de pardoseala neagra, personalizata cu un fragment dintr-o carte.

Libraria Nemira din AFI Palace Cotroceni este deschisa 7 zile din 7 de la 10 dimineata la 10 seara. Cititorii Nemira vor beneficia de oferte speciale si noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporana, ghiduri practice, carti pentru copii si adolescenti.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati.

Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Nemira Junior, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Byzantivm, Totem, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie etc.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook