Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni

de Chaos Lore

Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni


Incepand de astazi, Editura Nemira isi asteapta cititorii intr-o noua librarie in AFI Palace Cotroceni (intrarea dinspre hypermarketul Real).

Cele mai recente bestselleruri si cele mai noi aparitii editoriale pot fi gasite intr-un spatiu elegant, in care mobilierul alb, minimalist este pus in valoare de pardoseala neagra, personalizata cu un fragment dintr-o carte.

Libraria Nemira din AFI Palace Cotroceni este deschisa 7 zile din 7 de la 10 dimineata la 10 seara. Cititorii Nemira vor beneficia de oferte speciale si noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporana, ghiduri practice, carti pentru copii si adolescenti.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati.

Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Nemira Junior, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Byzantivm, Totem, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie etc.Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook