Gafele stupide ale politicienilor romani

de Astaroth Priestess

Gafele stupide ale politicienilor romani

In afara de problemele evidente ale politicienilor mioritici, "modelele tineretului" intampina cel mai adesea dificultati de orientare geografica, confundand numele tarilor sau al oraselor mai ceva ca Lenny Kravitz cand a concertat la Bucuresti si se credea in Budapesta.

Aceste gafe in materie de geografie conduc si la confuzia politicienilor care incurca deseori piata cu sediile partidelor politice pe care le reprezinta.

Politicienii romani denatureaza sexe, pocesc numele oficialilor straini, fac erori gramaticale care trec de "limita admisa", folosesc metafore si comparatii...mai mult decat neobisnuite si arunca replici ca in ring. Probabil cel mai bun "exponat" este presedintele Traian Basescu, ale carui fraze au frapat nu o data cetatenii romani si oamenii politici, spre deliciul ziaristilor - cel putin acei ziaristi care nu primeau diverse denumiri.

Asadar, luam la rand cateva dintre cele mai "de seama" gafe politice din ultimii ani si daca nu reusim, ca popor, sa fim fruntasi in alte domenii, aici cu siguranta intrecem alte natii.

Traian Basescu - se pare ca seful statului are o mare problema cu jurnalistii. Scurta recapitulare a apelativelor adresate jurnalistilor:

- Roxana Nica (Antena 1) l-a intrebat pe presedinte cum i se pare politia romana iar acesta i-a raspuns "Mult mai frumoasa decat tine".
- Gabriela Antoniu (Jurnalul National) a fost numita "cretina si tampita", dupa care a primit o invitatie pe soseaua de centura.
- Ovidiu Zara - "gaozar"
- Andreea Pana (Antena 1) - telefon furat pentru cateva zile si apelativele "tiganca imputita" si "pasarica".

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Adomnitei - s-a certat cu un grup de copii, fiind ferm convins ca steagul UE are 15 stele. Copii i-au adus "probe" ca de fapt sunt 12.

Anca Boagiu - "Daca la Bucuresti problema majora este traficul, urmata de trafic si de trafic, in aceasta situatie speciala a PSD-ului, problema cea mare este traficul, traficul, traficul de candidati."

Ce de trafic in Bucurestiul asta!

Mihai Voicu - "Traian Basescu stie si cand se autoflageleaza Emil Boc cu cureaua de la ceas."

Vanghelie - "Intrebati-l pe Basescu daca Elena Udrea e doamna sau domnisoara."

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Traian Basescu - liderul statului a declarat ca Siria este invecinata cu Irak, Liban si Palestina

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Emil Boc - intrebandu-l pe directorul general Nokia Romania daca a avut vreo problema cu gripa aviara: "Yes, yes, but you know...aviara gripa..."

Yes, yes, you want to the be the best.

Cristina Parvulescu - "Criteriile politice nu este un domeniu foarte al meu..."

Nici gramatica.

Calin Popescu Tariceanu - "Mister Geoana, I f**k you!"

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Emil Boc - "Eu sunt Maradona din PD-L cu burtica un pic cam mare."

Sorin Oprescu - "Eu sunt acum la categoria multi, numai ca eu sunt primarul bestial."

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Adrian Minune - a incercat sa candideze pentru Consiliul Local Stefanesti - "Este strigator la cer ca pe lista votantilor sa fie noua-zece morti care nu exista. Da?"

Si...ati gasit mortii aia pan' la urma?

Lodovic Orban - "As vrea sa exprim o pozitie publica la adresa domnului presedinte Traian Basescu, pe care o sa-l compar cu un personaj din Stapanul Inelului. Tinutul intunericului stapanit de Sauron trebuie sa dispara! Nu poti sa guvernezi societatea oamenilor cu troli, nazguli, mamuti, orci. Astazi, PNL seamana cu Minas Tirith, impresurat de toate aceste creaturi ale tinutului intunericului manuite de Sauron care are si o exprimare pe care o cunoasteti- *I see you*."

Domnu' Orban, vedeti ca ati uitat de Uruk-hai!

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Mircea Geoana - "Liderul partidului nostru, eu, am fost desemnat candidat de un congres al partidului."

Elena Basescu - "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri."

Multe succesuri in strainatate, EBA!

Poze Poze politicieni romani funny - Politicieni romani

Sursa foto: Inbalarii.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: