'Noaptea muzicii de film', la Centrul Cultural pentru UNESCO 'Nicolae Balcescu'

de Chaos Lore

'Noaptea muzicii de film', la Centrul Cultural pentru UNESCO 'Nicolae Balcescu'


Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” sector 4 organizeaza concertul "NOAPTEA MUZICII DE FILM" si va avea loc pe 29 octombrie 2011, orele 19.00, la Sala Radio - Studioul "Mihail Jura".

Sub bagheta Directorului Muzical Aurel Manciu din Germania, Orchestra de Suflatori "VALAHIA" va sustine un concert de inalta tinuta interpretativa in care se vor regasi teme muzicale din filme celebre ca Piratii din Caraibe, James Bond, Robin Hood sau Moment for Morricone.

Concertul este la ce-a de-a doua editie, conceptul sau cuprinzand atat muzica live, cat si proiectii de imagini reprezentative si o prezentare scenica inedita.

Biletele pot fi procurate prin reteaua BILETOO.RO sau la casa de bilete a Salii Radio.

In anul 2003, a fost infiintata Orchestra de Suflatori “Valahia” de catre Consiliul Local Giurgiu si Primaria Giurgiu prin Centrul Cultural Local “Ion Vinea” si condusa de domnul profesor Virgil Petanca. Intr-un timp relativ scurt, Orchestra „Valahia” a reusit sa se impuna si sa castige respect, fiind cotata la aceasta ora ca una dintre cele mai valoroase orchestre de acest gen din tara. Orchestra – avind o structura flexibila care-i permite abordarea repertoriului si a spatiului de concert in functie de nevoile comunitatii – a participat la multe festivaluri nationale si internationale, la diverse manifestari locale, a sustinut numeroase concerte in tara si peste hotare in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Olanda. Este aproape intotdeauna insotita de formatia de majorete a Centrului Cultural Local “Ion Vinea”. Primul CD masterizat al orchestrei cuprinde lucrari din toate genurile muzicale.

Dirijorul AUREL MANCIU (Germania):

1972 A terminat Conservatorul Ciprian Porumbescu Bucuresti, la sectia Trompeta.
1972 – 1981 Filarmonica Banatul Timisoara, Profesor de Trompeta la Liceul de Muzica Ion Vidu.
Din 1981 in Germania in Orasul Waldkirch Profesor de Trompeta Bariton si Tuba.
Dirijor de Orchestre simfonice ,Stadtmusik Waldkirch, Siensbach Stadtmusik Elzach, Glottertal, Hofstetten.
Dirijor Oaspete la mai multe Orchestre printre altele Orchestra de tineret VERBANDS JUGENDBLAS ORCHESTER Achern Renchtal.
Dirijor Bucharest Wind Orchestra.
Prim Trompetist si Dirijorilor la Orchestra de la Bundesakademie Trossingen.
Membru in Orchestra simfonica 10 Ani la Stuttgart (Simfonisches Blasorchester Baden Wrttenberg.)
Juror si Docent pentru Concursuri de Orchestre Simfonice si de Muzica de Camera.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook