Rock Broderii: Patchuri si modele textile ROCK!

de Buvnitz

Rock Broderii: Patchuri si modele textile ROCK!


Asa e ca va e dor de acele patchuri cu formatii pe care le foloseam deseori pentru a ne 'imbogati' hainele din garderoba? Mai greu e cand nu gasim patchuri cu formatiile noastre preferate sau cu diverse nume si logouri personalizate.

Astfel de probleme sunt deja de domeniul trecutului pentru ca in Brasov a aparut o firma care se ocupa de toate aceste detalii. Pe numele ei Rock Broderii, ideea unui om din Brasov vine in ajutorul rockerului roman dornic de a pastra vie una din cele mai vechi traditii ale scenei rock.

Pe scurt: Broderia este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie ce in vremuri moderne este practicata cu ajutorul unei masini de brodat automatizate si computerizate, spre deosebire de secolele in care ea se realiza manual - de aici si denumirea broderie computerizata.

Avantajele broderiei computerizate? In primul rand are cel mai bun raport calitate / pret pentru decoratiunile textile personalizate si de serie

Are o viata lunga, nu dispare si nu se deterioreaza dupa spalari multiple plus ca impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumina aduc stralucire si confera noblete si prestanta elementelor de design.

Se aplica pe orice suport textil compatibil, fie ca este vorba de tricouri brodate, ecusoane brodate, broderii personalizate pe imbracaminte si alte articole vestimentare.

De ce am abordat acest subiect? Pentru ca vorbim de Rock Broderii, un magazin online ce va pune la dispozitie ecusoane (PATCH-uri), toate personalizate prin broderie de inalta calitate, executarea de patchuri cu modelul ales, fie el din baza de date sau idee/model propus de client. E nevoie doar de logo-ul sau modelul clientului in format electronic ((JPG,CDR-Corel Draw v.12 maxim) impreuna cu dimensiunile dorite.

In urma vectorizarii modelului primit se pot executa patchurile dorite.

Daca aveti modele speciale sau alte intrebari puteti trimite linistiti un mail. Toate produsele sunt persoanlizate numai prin broderie.

Toate patch-urile au pe spate folie pentru aplicare termica. Ele se pot aplica si prin coasere.

Pentru mai multe detalii despre produse si servicii, va invitam sa dati un click pe www.rockbroderii.com sau un mail la office@rockbroderii.com

Info facebook: www.facebook.com/broderiirockDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook