The Grey: La limita supravietuirii ruleaza in Bucuresti

de Chaos Lore

The Grey: La limita supravietuirii ruleaza in Bucuresti


Thrillerul-drama The Grey: La limita supravietuirii / The Grey va putea fi vizionat in premiera, incepand de vineri, 24 februarie, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO.

Alaska. Petrolul brut este procesat pentru uz comercial. Muncitorii indura schimburi groaznice 24 din 24, apoi au 2 doua saptamani de vacanta.

In drum spre casa, avionul in care se afla un grup de muncitori se prabuseste in tundra din cauza unei furtuni puternice. Dintre cei aflati la bord, doar opt supravietuiesc... insa sunt urmariti de o haita de lupi asemanatori cu cei preistorici, in dimensiune si ferocitate.

John Ottway (Liam Neeson) este un vanator puternic, angajat la rafinarie pentru a tine animalele salbatice departe si a-i proteja pe muncitori in timpul schimburilor. Aflat printre supravietuitorii accidentului aviatic, Ottway devine acum liderul celor opt care se lupta cu rani grave si vremea necrutatoare, avand la dispozitie doar cateva zile pentru a scapa din iadul inghetat si de haita de lupi fiorosi care se afla pe urmele lor. Inainte sa fie prea tarziu.

Lupta a inceput si pe masura ce salbaticiunile rapun victimele una cate una, sansele de supravituire pentru cei care mai rezista devin din ce in ce mai slabe. Iar John Ottway, prin prisma postului pe care il are la rafinarie, crede ca a venit randul lupilor sa se razbune...

Filmul este in regia lui Joe Carnahan si ii are distributie pe: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie si James Badge Dale.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: