Top 10 cele mai surprinzatoare coveruri funny

de Chaos Lore

Top 10 cele mai surprinzatoare coveruri funny


Internetul este plin de tot felul de coveruri, de la excelente sau ok pana la foarte dubioase. Majoritatea sunt insa facute dupa piese ale untor trupe sau artisti.

Mai jos gasiti o lista de 10 coveruri bizare dupa piese tematice si alte nebunii, care sunt complet diferite de original incat nici nu mai seamana. Unele sunt amuzante, altele te lasa fara replica. De ce ai face un cover power metal dupa Celine Dion?

Nu intelegem motivatia autorilor, dar se vedem:

10. Can You Feel the Love TonightUn cover power metal (de calitate totusi) dupa o piesa de Elton John, care se intampla sa mai fie si coloana sonora la Regele Leu?


9. My Heart Will Go OnSiropoasa piesa a lui Celine Dion din filmul Titanic are parte de un cover power metal, se pare.

8. Jurassic Park ThemeRenumitul DJ suedez Basshunter a facut un cover dupa piesa tematica din Jurassic Park. Se pare ca piesa are succes pe ringul de dans.

7. Battle with LanceCe iti poti dori mai mult decat un cover metal foarte reusit pornit de la fenomenul Pokemon?

6. To Zanarkand
Piesa tematica din Final Fantasy X l-a inspirat pe un tip sa faca un cover dupa ea. Nu este o piesa neaparat calitativa, dar faptul ca un tip si-a pierdut timpul sa transcrie un cantec la pian intr-o piesa pentru Guitar Hero e o treaba.

5. Guiles Theme
Un user cunoscut pe Youtube, 331Erock, a a publicat un cover dupa o piesa 8bit. Viteza si dexteritatea lui arata ca nu i-a fost chiar usor.

4. The AnimaniacsLess Then Jake s-au gandit ei sa faca un cover dupa intro-ul din Animaniacs. De la o piesa de desene animate pentru copii am ajuns la punk rock. Yey!

3. A Thousand MilesToata lumea stie acest hit pop - prin acest cover a devenit o piesa pop punk! Nu e chiar stilul celor doi, cunoscuti deja pe youtube, asa ca se poate sa fie la caterinca facut.

2. My Horse is AmazingAmazin Horse este o productie a lui Mr Weebl, cunoscut pe youtube pentru meritul de a face cele mai catchy melodioare de pe internet. Un alt cover power metal isi face prezenta.

1. Bed IntruderAntoine Dodson este cunoscut pe internet gratie acelui interviu in care s-a facut de cacao, care ulterior a fost tratat cu autotune si transformat intr-o piesa. Dupa aceasta piesa au facut un cover punk rock trei muzicieni cunoscuti: Hayley Williams (Paramore), Jordan Pundik (New Found Glory) si Ethan Luck (Relient K). A innebunit lupu'??

sursa: toptenz.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook