Top 9 Trupe din desene animate

de Chaos Lore

Top 9 Trupe din desene animate

Probabil ca de cele mai multe ori nu bagam de seama sau nu retinem trupele care apar in desenele animate, fie ele in intro sau in interiorul unor episoade.

Unele formatii de desene animate apar ocazional, altele sunt insa importante in serialul respectiv. Dintre acestea, cei mai multi dintre noi isi amintesc cel putin una.

Dar simtiti-va liberi sa adaugati din cunostintele voastre alte trupe simpatice de desene animate!9. The Neptunes

Din seria Hanna-Barbera, Jabberjaw era un serial de pe vremea cand nu ne uitam la desene cu dulbaj in romana. Jabberjaw fiind un rechin care canta in trupa The Neptunes, iar intre gig-uri rezolvau mistere intr-o lume subacvatica futurista.

8. The Junkyard Band

Acest serial se invartea in jurul unor copii negri care in fiecare epison invatau ceva nou. Ulterior cantau despre ceea ce au invatat in acea zi - un serial educational care ii ajuta pe copiii albi sa vada cum era viata in ghetou.

7. Mystik Spiral

Mystik Spiral aparea in serialul Daria, difuzat la MTV, fiind trupa fratelui prietenei celei mai bune a Dariei, Trent. Desi cantau un grunge slabut, dar amuzant in felul lui, acest lucru nu o oprea pe Daria sa il placa di ce in ce mai mult pe Trent.

6. Jem and The Holograms

Jem era un serial despre superstarul Jem si trupa ei The Holograms. Un serial cam girlie, ce-i drept. Dar macar muzica nu era deloc proasta, desi o dadea spre pop.

5. Josie and The Pussycats

Cine nu isi aminteste cele trei fete care cantau imbracate in leopard? Cele trei cantau intr-o trupa pop, iar in timpul ramas rezolvau mistere. Da, un scenariu care s-a repetat mult in ultima jumatate a secolului trecut.

4. Timmy! and The Lords of The Underworld

Sa trecem la chestii mai actuale! Trupa a aparut in episodul "Timmy 2000" al South Park. Cu siguranta Timmy este cel mai talentat copil handicapat din serial.

3. The Archies

Stilul acestei trupe se potrivea de minune cu anii in care se difuza serialul - 1969. Trupa The Archies a lansat unul dintre cele mai mari hituri ale anilor '70, "Sugar Sugar", care a intrat pe locul intai in topuri si vandul 6 milioane de exemplare.

2. Alvin and the chipmunks

Serialul a fost facut in 1958, iar trupa fictiva a avut un real succes - a primit cinci premii Grammy, mai multe decat au primit majoritatea trupelor reale.

1. Dethklok

Daca nu v-ati uitat pana acum la Metalocalypse, probabil ar trebui sa incepeti. Dethklok este o trupa virtuala din serialul de horror-comedie, unde popularitatea ei este atat de mare incat pana si economia mondiala depide de trupa. Serialul satiriteaza stereotipiile din heavy si death si, dupa cum spun multi, contine unul dintre cele mai bune proiecte de metal pe care le-am auzit pana acum. Toata muzica din serial este scrisa si cantata de catre Brandon Small.Ca Bonus as putea adauga Gorillaz, insa m-am ferit sa includ aceasta trupa in top deoarece, desi au mini-episoade, nu au avut niciodata un serial de animatie in adevaratul sens al cuvantului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: