As I Lay Dying anuleaza turneul european

de Buvnitz

As I Lay Dying anuleaza turneul european


As I Lay Dying au postat urmatorul mesaj:

'Catre fanii din Europa,

Ca rezultat al unor circumstante peste controlul trupei, anuntam anularea turneului european programat in August. Este o decizie de care suntem foarte dezamagiti.'

'Cu respect,

Jordan, Phil, Josh, and Nick'

Desi eliberat din inchisoare, Tim Lambesis nu are voie sa paraseasca teritoriul S.U.A. dupa ce pasaportul sau a fost confiscat.
Solistul As I Lay Dying a parasit inchisoarea din San Diego in cursul zilei de 30 mai insa este nevoit sa poarte un GPS pentru a monitoriza locatia sa. Orice contact cu sotia sa Meggan este interzis.

Lambesis se va intoarce in sala de judecata in data de 26 iunie.

Thomas Warwick - avocatul solistului As I Lay Dying - a motivat faptul ca Lambesis a devenit foarte interesat de bodybuilding iar ulterior a apelat la suplimente nutritionale ca urmare a unui contract de sponsorizare.Ulterior a inceput sa foloseasca steroizi, Warwick comentand ca acesta este motivul principal pentru comportamentul clientului sau.

'Gandirea sa a fost grav afectata de consumul de steroizi. Este o tragedie, Lambesis era un cu totul alt om iar acum il vrem inapoi.' declara avocatul.

'Nu este aceeasi persoana. L-a pierdut pe Dumnezeu. Un medic legist a confirmat ca aceasta furie poate fi cauzata de steroizi.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook