As I Lay Dying o dau pe thrash

de Morrison

As I Lay Dying o dau pe thrash
Tim Lambesis, frontmanul trupei americane As I Lay Dying, a declarat recent intr-un interviu pentru MTV.com ca s-a saturat de genul metalcore, care in ultimul timp a degenerat destul de mult, ajungand lipsit de originalitate si idei.

Cu toate ca au fost una dintre cele mai importante prezente pe scena de metalcore din ultimii cinci ani, alaturi de Killswitch Engage si Unearth, As I Lay Dying au hotarat ca este timpul pentru a incerca si alte directii muzicale. Acest lucru va putea fi observat pe urmatorul LP al trupei, intitulat "An Ocean Between Us", despre care Lambesis spune ca va fi o surpriza. "Ascultatorii vor observa ca fiecare piesa este diferita de urmatoarea. In ce priveste tempo-ul, albumul este foarte rapid si se apropie din acest punct de vedere de genul thrash", spune vocalul As I Lay Dying.

"An Ocean Between Us" va fi disponibil in magazine incepand cu 21 august. De productia acestuia s-a ocupat chitaristul trupei Killswitch Engage, Adam Dutkiewicz (Every Time I Die, All That Remains). Dintre cele 12 piese de pe album se cunosc deocamdata trei titluri: "Separation", "Within Destruction", "Nothing Left", acesta din urma probabil si primul single de pe album.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook