Cat a platit Tim Lambesis pentru a fi eliberat?

de Buvnitz

Cat a platit Tim Lambesis pentru a fi eliberat?


Solistul Tim Lambesis a fost eliberat pe o cautiune de 2 milioane de dolari dupa ce a fost acuzat de tentativa de omor. Noi informatii arata insa ca suma platita de solistul As I Lay Dying a fost mult mai mica.

San Diego Reader a publicat documente ce arata ca Lambesis a platit 160.000 de dolari catre All-Pro Bail Bonds ca o garantie. O astfel de procedura garanteaza eliberarea acuzatului in schimbul unui procent din cautiune. In acest caz este vorba de 8%.

Astfel de proceduri vin cu o serie de conditii. Lambesis este obligat sa poarte un GPS iar contactul cu sotia sau copiii este strict interzis.

Lambesis se va intoarce in sala de judecata in data de 26 iunie.

Thomas Warwick - avocatul solistului As I Lay Dying - a motivat faptul ca Lambesis a devenit foarte interesat de bodybuilding iar ulterior a apelat la suplimente nutritionale ca urmare a unui contract de sponsorizare.Ulterior a inceput sa foloseasca steroizi, Warwick comentand ca acesta este motivul principal pentru comportamentul clientului sau.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook