Exceptii in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis

de Ana-Maria Gavrila

Exceptii in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis


Vinerea trecuta, pe data de 2 August, a avut loc o noua auditie in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis, ale caror rezultate au fost ieri facute publice. Tim Lambesis a fost arestat pe 7 Mai pentru tentativa de omor a sotiei sale, iar ulterior eliberat pe cautiune pentru suma de 2 milioane de dolari, dupa ce initial platise 160.000 de dolari catre All-Pro Bail Bonds drept garantie.

La audienta de saptamana trecuta, avocatul lui Tim Lambesis a cerut curtii sa ii acorde solistului As I Lay Dying dreptul de a parasi domiciliul din motive de sanatate. In prezent, Tim Lambesis se afla in arest la domiciliu, fiindu-i interzis sa paraseasca San Diego:

"Inculpatul Tim Lambesis se afla in arest la domiciuliu si nu poate parasi locuinta pentru a primi ingrijiri medicale pentru leziunile de care sufera in momentul de fata."

Potrivit San Diego Reader, judecatorul Curtii Supreme, Kimberlee Lagotta, i-a acordat solistului As I Lay Dying dreptul de a parasi locuinta in vederea tratarii leziunilor de care sufera. Lambesis are acum permisiunea de a vizita cabinetul unui terapeut de la Coast Kinesiology in Del Mar, CA, pe nume Lanele Stafford, precum si a unui grup ortopedic in La Jolla, CA.

O noua infatisare in fata tribunalului va avea loc in luna septembrie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook