Exceptii in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis

de Ana-Maria Gavrila

Exceptii in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis


Vinerea trecuta, pe data de 2 August, a avut loc o noua auditie in cazul solistului As I Lay Dying, Tim Lambesis, ale caror rezultate au fost ieri facute publice. Tim Lambesis a fost arestat pe 7 Mai pentru tentativa de omor a sotiei sale, iar ulterior eliberat pe cautiune pentru suma de 2 milioane de dolari, dupa ce initial platise 160.000 de dolari catre All-Pro Bail Bonds drept garantie.

La audienta de saptamana trecuta, avocatul lui Tim Lambesis a cerut curtii sa ii acorde solistului As I Lay Dying dreptul de a parasi domiciliul din motive de sanatate. In prezent, Tim Lambesis se afla in arest la domiciliu, fiindu-i interzis sa paraseasca San Diego:

"Inculpatul Tim Lambesis se afla in arest la domiciuliu si nu poate parasi locuinta pentru a primi ingrijiri medicale pentru leziunile de care sufera in momentul de fata."

Potrivit San Diego Reader, judecatorul Curtii Supreme, Kimberlee Lagotta, i-a acordat solistului As I Lay Dying dreptul de a parasi locuinta in vederea tratarii leziunilor de care sufera. Lambesis are acum permisiunea de a vizita cabinetul unui terapeut de la Coast Kinesiology in Del Mar, CA, pe nume Lanele Stafford, precum si a unui grup ortopedic in La Jolla, CA.

O noua infatisare in fata tribunalului va avea loc in luna septembrie.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook