Noul album As I Lay Dying

de Morrison

Noul album As I Lay Dying
Blistering au realizat recent un interviu cu Jordan Mancino, bateristul trupei As I Lay Dying, in care acesta a oferit cateva detalii despre noul material al formatiei, intitulat An Ocean Between Us.

Este cel mai divers album in ce priveste stilul pe care l-am realizat vreodata. Ne-am permis sa ne acordam mai mult timp pentru procesul de compunere a pieselor, astfel incat am reusit sa ii oferim fiecarei melodii propria personalitate.

Suntem nerabdatori ca fanii nostri sa asculte albumul. Am pus o piesa de pe acest material, intiulata Within Destruction, pe pagina de MySpace si reactiile au fost extraordinare. Se pare insa ca multi dintre fanii mai vechi nu inteleg totusi pe deplin noua noastra directie muzicala, mai spune Jordan Mancino.

Albumul l-a avut ca producator pe Adam Dutkiewicz, chitaristul Killswitch Engage, care a mai produs materialele trupelor Every Time I Die si All That Remains.

Majoritatea pieselor de pe noul album au fost inregistrate in studioul vocalului Tim Lambesis, in San Diego, California.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: