Procesul lui Tim Lambesis a fost amanat

de Buvnitz

Procesul lui Tim Lambesis a fost amanat


Tim Lambesiss s-a intalnit cu avocatul sau pentru o conferinta de pregatire cu privire la acuzatiile pentru tentativa de omor.

Conferinta este in sine o sedinta de pregatire pentru proces, avocatul si procurorul pot afla mai multe detalii despre caz si pot decide daca procesul poate fi rezolvat prin negociere.

Potrivit Lambgoat, Lambesis s-a aflat in sala de judecata, insa nu a fost chemat in fata pentru a raspunde unor eventuale intrebari. Procesul a fost insa amanat pentru data de 6 februarie. Procurorul a declarat ca decizia a fost luata pentru a discuta o posibila negociere.

Megan a cerut despagubiri de 2 milioane de dolari, alaturi de alti 100.000 de dolari pentru cheltuieli.

Lambesis a fost arestat in data de 7 mai si ulterior eliberat pe o cautiune de 2 milioane de dolari.

'Am citit multe comentarii, atat private cat si publice. Toata lumea vrea sa afle varianta mea a povestii.'

'Trebuie sa subliniez faptul ca in acest moment nu am voie sa fac acest lucru. Intr-o zi voi putea povesti ce s-a intamplat cu adevarat, voi putea expune toate datele acestui caz complex. Pana atunci vor ramane doar concluzii bazate pe povestile din presa. Nu pot opri acest lucru si am invatat ceva din lipsa acestui control. Oamenii care vor intelegere vor astepta pana cand toate formalitatile vor fi puse la punct.

'Tot ce pot face acum este sa invat.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook