Solistul As I Lay Dying apeleaza la intelegerea judecatorilor

de Alin Pildner

Solistul As I Lay Dying apeleaza la intelegerea judecatorilor
Aflat la un pas de ispasirea unei pedepse cu inchisoarea de sase ani, Tim Lambesis, solistul trupei metalcore As I Lay Dying , face apel la intelegerea instantei pentru a obtine o pedeapsa redusa.

Lambesis, care este judecat pentru ca a incercat sa tocmeasca un asasin pentru a-i ucide sotia, a declarat in fata judecatorilor ca regreta cele intamplate, dand vina pe consumul ridicat de steriozi pentru comportamentul sau.

Analizand mult mai pragmatic sansele ridicate de condamnare, avocatul acestuia a soliciat celor indreptatiti ca, in cazul in care va fi gasit vinovat, lui Tim sa i se reduca perioada de inchisoare cu lunile petrecute in arest la domiciliu (aproape un an).

Tim a ajuns sa doreasca sa-si omoare sotia dupa ce aceasta l-a parasit, plecand cu cei trei copii, ca urmare a modului in care solistul metal si-a tratat familia. Autodeclarat pentru mult timp drept crestin practicant, Tim a recunoscut in ultima perioada ca este ateu, fapt care i-a permis sa aiba relatii extraconjugale, sustinand ca admiratia pe care o aratase in trecut pentru Isus a fost mai mult o modalitate de a se asigura de simpatia publicului si de a creste vanzarilor As I Lay Dying.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook