Solistul As I Lay Dying vorbeste despre conceptul noului album

de Astaroth Priestess

Solistul As I Lay Dying vorbeste despre conceptul noului album

Tim Lambesis, solistul formatiei As I Lay Dying, a acordat de curand un interviu celor de la Las Vegas Weekly in care a vorbit despre cateva idei din spatele noului album.

Lambesis a declarat ca versurile de pe noul album, "The Powerless Rise", sunt menite sa aduca solutii la probleme curente ale lumii moderne.

"Sunt multe lucruri asupra carora ne concentram in societate care ar fi de fapt mai bune daca le-am inversa total. De exemplu, se pune atata accent pe castigul material si exista cateva piese de pe album care vorbesc mult despre rasturnarea acelei ideii si gasirea puterii in simplicitate si un stil de viata total opus fata de cel pe care-l invatam."

"In loc sa incercam sa ne rezolvam problemele si sa ne concentram pe noi insine, ceea ce pare sa fie o psihologie populara, piesa de inceput este despre gasirea oamenilor a caror situatie este mai rea decat a noastra. In procesul de a incerca sa ii ajutam de fapt sfarsim prin a rezolva problemele noastre", este de parere Lambesis.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook