Steroizii, principalul vinovat pentru comportamentul lui Tim Lambesis?

de Buvnitz

Steroizii, principalul vinovat pentru comportamentul lui Tim Lambesis?


Tim Lambesis s-a intors in sala de judecata pentru a cere reducerea cautiunii in cazul tentativei de omor a sotiei sale.

Thomas Warwick - avocatul solistului As I Lay Dying - a motivat faptul ca Lambesis a devenit foarte interesat de bodybuilding iar ulterior a apelat la suplimente nutritionale ca urmare a unui contract de sponsorizare.Ulterior a inceput sa foloseasca steroizi, Warwick comentand ca acesta este motivul principal pentru comportamentul clientului sau.

'Gandirea sa a fost grav afectata de consumul de steroizi. Este o tragedie, Lambesis era un cu totul alt om iar acum il vrem inapoi.' declara avocatul.

'Nu este aceeasi persoana. L-a pierdut pe Dumnezeu. Un medic legist a confirmat ca aceasta furie poate fi cauzata de steroizi.'

Warwick a reusit sa obtina o reducere a cautiunii astfel ca Lambesis are nevoie acum de 250.000 de dolari (fata de suma de 3 milioane stabilita initial).

Artistul in varsta de 32 de ani se afla in spatele gratiilor din data de 7 mai.

Documentele de divort arata ca despartirea dintre Tim si Meggan Lambesis a fost una amiabila iar aceasta nu si-a exprimat niciodata grija pentru siguranta sa.

Insa Meggan a declarat ca recentele schimbari in comportamentul sotului sau au pus semne de intrebare in ce priveste capacitatea lui Tim de a avea grija de cei trei copii.

Megan spune ca Tim era 'obsedat de culturism si steroizi' iar acest lucru i-a distras atentia. Sotia a notat inclusiv un incident in care Tim a adormit pe plaja in timp ce avea grija de copii, declarand ulterior ca cei doi au nevoie de 'un parinte stabil' pentru a-i ajuta sa aiba o familie stabila.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook