Tim Lambesis s-a intors in sala de tribunal

de Buvnitz

Tim Lambesis s-a intors in sala de tribunal


Cea mai socanta poveste 'metal' a anului continua. Tim Lambesis s-a intors in tribunal ppentru o noua audiere in cazul tentativei de omor a sotiei sale.

Lambesis a fost arestat in data de 7 mai si ulterior eliberat pe o cautiune de 2 milioane de dolari.

Lambesis pledeaza in continuare 'nevinovat' astfel ca nu au avut loc schimbari in ce priveste planul de atac al procurorilor. Urmatoarea infatisare a fost stabilita pe 16 septembrie.

Artistul are interdictie de a parasi San Diego.

San Diego Reader a publicat documente ce arata ca Lambesis a platit 160.000 de dolari catre All-Pro Bail Bonds ca o garantie. O astfel de procedura garanteaza eliberarea acuzatului in schimbul unui procent din cautiune. In acest caz este vorba de 8%.

Astfel de proceduri vin cu o serie de conditii. Lambesis este obligat sa poarte un GPS iar contactul cu sotia sau copiii este strict interzis.

Thomas Warwick - avocatul solistului As I Lay Dying - a motivat faptul ca Lambesis a devenit foarte interesat de bodybuilding iar ulterior a apelat la suplimente nutritionale ca urmare a unui contract de sponsorizare.Ulterior a inceput sa foloseasca steroizi, Warwick comentand ca acesta este motivul principal pentru comportamentul clientului sau.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook