Tim Lambesis s-a intors in sala de tribunal

de Buvnitz

Tim Lambesis s-a intors in sala de tribunal


Cea mai socanta poveste 'metal' a anului continua. Tim Lambesis s-a intors in tribunal ppentru o noua audiere in cazul tentativei de omor a sotiei sale.

Lambesis a fost arestat in data de 7 mai si ulterior eliberat pe o cautiune de 2 milioane de dolari.

Lambesis pledeaza in continuare 'nevinovat' astfel ca nu au avut loc schimbari in ce priveste planul de atac al procurorilor. Urmatoarea infatisare a fost stabilita pe 16 septembrie.

Artistul are interdictie de a parasi San Diego.

San Diego Reader a publicat documente ce arata ca Lambesis a platit 160.000 de dolari catre All-Pro Bail Bonds ca o garantie. O astfel de procedura garanteaza eliberarea acuzatului in schimbul unui procent din cautiune. In acest caz este vorba de 8%.

Astfel de proceduri vin cu o serie de conditii. Lambesis este obligat sa poarte un GPS iar contactul cu sotia sau copiii este strict interzis.

Thomas Warwick - avocatul solistului As I Lay Dying - a motivat faptul ca Lambesis a devenit foarte interesat de bodybuilding iar ulterior a apelat la suplimente nutritionale ca urmare a unui contract de sponsorizare.Ulterior a inceput sa foloseasca steroizi, Warwick comentand ca acesta este motivul principal pentru comportamentul clientului sau.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook