Ashaena lanseaza albumul de debut

de cristina_n

Ashaena lanseaza albumul de debut

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

Ashaena va scoate primul album intitulat Cei Nascuti din Pamant, dupa o lunga asteptare, sub egida EastSide Records, Polonia.


Albumul va apare la sfarsitul lunii iulie si va fi promovat si in Destroying Europe Tour in care trupa va participa alaturi de Shining, Finsterforst, Gwydion si Sarkom. "Cei Nascuti din Pamant" va contine 9 piese despartite de 9 interludii numite "vami", dupa Vamile Vazduhului regasite in Mitologia romaneasca. Tot materialul de pe album este prins intr-un tot unitar, ce reflecta apropierea noastra de traditii, istorie veche si spiritualitate romaneasca. Acest album este inceputul unei calatorii, ce-i drept mai timide acum la inceput, dar care urmeaza sa evolueze cu pasi hotarati si siguri spre a ne atinge scopurile muzicale si sufletesti.

Albumul va intra in distributie si in Romania prin diversele distro-uri prezente aici.

In continuare trupa se pregateste pentru acest turneu european si in acelasi timp este in plin proces productiv pentru urmatorul album.

Voi reveni cu data exacta pentru release.

Hultanu / AshaenaDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook