Concert Astero in El Comandante Primer din Bucuresti

de Zavada Alexandru-Gabriel

Concert Astero in El Comandante Primer din Bucuresti


Pentru cei care isi doresc ALTCEVA, El Comandante Primer continua seria de concerte iar artistii iti vor da intalnire, joi, 02 februarie la ora 21:00 “trecute fix”.

PS: Pretul unui bilet este de 10 lei, insa nu te stresa sa alergi dupa el prin tot orasul. Se gasesc din plin la intrare in club.

Astero s-a format in mai 2009 in Bucuresti si este compusa din Laura (voce), Claudiu (tobe), Radu (bas) si Vlad (chitara).

"Desi fiecare membru are experienta muzicala dobandita in alte formule, cel mai mult am evoluat si am crescut pe plan muzical si creativ din momentul in care am ajuns sa facem parte din aceeasi trupa". Fiecare dintre ei asculta genuri diferite de muzica si stilul ales de Astero – rock alternativ – le permite sa imbine in piese influente variate si sa fie perceputi ca o trupa proaspata, originala si melodioasa.

"Aceasta se vede cel mai bine in concerte, unde pasiunea cu care cantam fiecare piesa si energia transmisa (si primita, de la public) ne fac sa vrem sa ne urcam pe scena imediat ce am coborat de pe ea".

Au avut ocazia sa cante in multe cluburi din Bucuresti si din tara, atat in fata a zece oameni cat si in fata a sute de oameni, impreuna cu trupe mai cunoscute si mai putin cunoscute, de fiecare data avand parte de o experienta extraordinara, pe care vor sa o repete de cat mai multe ori.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook