Concert RELATIVE, ASTERO si UMBRE SI LUMINI in Damage Club

de Zavada Alexandru-Gabriel

Concert RELATIVE, ASTERO si UMBRE SI LUMINI in Damage Club


Pentru cei care isi doresc un concert bun Damage Club va invita sambata 17 Martie incepand cu orele 21:00 intrare 10 lei sa rupem scena alaturi de trupele RELATIVE, Astero si Umbre si Lumini.

RELATIVE

Relative e trupa clujeana de rock alternativ infiintata in septembrie 2008. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistului Tiber El Magico si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi, a activat in trecut ca DJ drum’n’bass, avand si productii electronice personale.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu ,Ikim Pikshos –percutionistul isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis--vis de sistem.

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.

Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale , fiind invitati la festivalul TIFF, IRAF , Up-Down Cup , Drop n Roll , (downhill) ,STUFSTOCK 2009 din Vama Veche si PENINSULA

Fiind o trupa tanara, Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare.


www.relative.ro

ASTERO
Astero s-a format in mai 2009 in Bucuresti si este compusa din Laura (voce), Claudiu (tobe), Radu (bas) si Vlad (chitara). Desi fiecare membru are experienta muzicala dobandita in alte formule, cel mai mult am evoluat si am crescut pe plan muzical si creativ din momentul in care am ajuns sa facem parte din aceeasi trupa. Fiecare dintre noi asculta genuri diferite de muzica si stilul ales de Astero – rock alternativ – ne permite sa imbinam in piese influente variate si sa fim perceputi ca o trupa proaspata, originala si melodioasa. Aceasta se vede cel mai bine in concerte, unde pasiunea cu care cantam fiecare piesa si energia transmisa (si primita, de la public) ne fac sa vrem sa urcam pe scena imediat dupa ce am coborat de pe ea; am avut ocazia sa cantam in multe cluburi din Bucuresti si din tara, atat in fata a zece oameni cat si in fata a sute de oameni, impreuna cu trupe mai cunoscute si mai putin cunoscute, de fiecare data avand parte de o experienta extraordinara, pe care vrem sa o repetam de cat mai multe ori. Avand un album la activ, in prezent lucram din greu pentru al doilea si in acelasi timp incercam sa concertam cat mai mult cu putinta, pentru ca ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam.

www.astero.ro


Umbre si Lumini


http://www.facebook.com/umbresiluminiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook