At The Gates au scos un nou video animat "Garden Of Cyrus"

de Cristi Nedelcu

At The Gates au scos un nou video animat


At the Gates transmit acum videoclipul animat pentru „Garden Of Cyrus” de pe cel mai recent album al lor, The Nightmare Of Being. La fel ca multe videoclipuri Century Media din ultima vreme, „Garden Of Cyrus” este animat de legendarul artist Costin Chioreanu.

At the Gates este o trupa suedeza de death metal din Goteborg, formata in 1990. Trupa a fost un precursor major al death metalului melodic in stil Gothenburg. Inainte de prima lor desfiintare in 1996, At the Gates a lansat patru albume, care se termina cu Slaughter of the Soul (1995), care a fost vazut ca un reper in scena death metal suedeza de la mijlocul anilor 1990. Dupa ce s-au reunit pentru un turneu in 2008, trupa a mai revenit si in 2011, iar de atunci au mai lansat trei albume: At War with Reality (2014), To Drink from the Night Itself (2018) si The Nightmare of Being. (2021).

At the Gates au ajuns in 2018 si in Romania, cu albumul „To Drink from the Night Itself”, lansat pe 18 mai 2018. Concertul a avut loc in 6 decembrie la clubul Quantic din Bucuresti.

At The Gates s-a despartit recent de chitaristul Jonas Stalhammar. Nu sunt disponibile alte informatii despre motivul despartirii, in afara de urmatoarea declaratie a trupei: "At The Gates have chosen to part ways with guitar player Jonas Stalhammar. We are currently working to find a replacement for the upcoming shows."

At The Gates va porni in curand in turneu pentru a sarbatori Slaughter Of The Soul luna aceasta. Toate concertele vor fi deschise de Municipal Waste, in timp ce invitatii speciali Enforced si Thrown Into Exile se vor alatura duo-ului pentru anumite date si locatii.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: