ATHEIST sunt adaugati la Death To All Tour 2012

de George Lazar

ATHEIST sunt adaugati la Death To All Tour 2012


Sick Drummer Magazine si Perseverance Holdings Ltd. au anuntat turneul " Death To All Tour 2012", 20% din fiecare bilet vandut si obiect de merchandise urmand sa ajunga la Sweet Relief Musicians Fund.

Atheist sunt a doua trupa confirmata ca suport pentru turneul ce vrea sa celebreze viata si muzica lui Chuck Schuldiner, dupa ce Gorguts au fost trecuti pe afis in urma cu cateva zile.

Atheist vor participa la concertele din Orlando, Atlanta si Dallas.

"Nu am putea fi mai onorati decat sa sustinem viitorul Death To All Tour! A sa fie fantastic sa ne alaturam peietenilor nostri vechi si dragi din zilele de la inceputul metalului extrem si sa celebram muzica oferita de parintele spiritual al genului death metal, Chuck Schuldiner. Orice fan death/extreme metal va spun, va vine tot pentru a merge la unul sau mai multe din aceste concerte. O sa fie ceva legendar si puteti paria pe asta! O sa mergem la concertele din Orlando, Atlanta si Dallas si speram sa vedem metalistii din sud acolo. Multumiri lui Anton si organizatorilor pentru ca ne-au rugat sa fim o parte din acest moment monumental in istoria metalului extrem. Ne vedem acolo!" a declarat solistul Atheist, Kelly Shaefer.

Primii doi solisti confirmati pentru "Death To All Tour 2012" sunt Charles Elliott (Abysmal Dawn) si Steffen Kummerer (Obscura).

Turneul va avea loc la inceputul acestei veri in sapte orase si ii va avea pe scena pe membrii legendarei trupe Death, cat si cativa oaspeti speciali. Se doreste celebrarea vietii si muzicii lui Chuck Schuldiner si sensibilizarea oamenilor in ceea ce priveste Sweet Relief Musicians Fund - actiune caritabila ce ofera asistenta financiara muzicienilor de cariera ce se lupta cu boala, dizabilitati sau probleme legata de varsta.

Datele sunt urmatoarele:

22 Iunie - The Regency Ballroom - San Francisco, CA (GORGUTS)
24 Iunie - House of Blues – West Hollywood, CA (GORGUTS)
26 Iunie - House of Blues - Chicago, IL (GORGUTS)
28 Iunie - Irving Plaza – New York, NY (GORGUTS)
30 Iunie - The Beacham - Orlando, FL (ATHEIST)
01 Iulie - The Masquerade - Atlanta, GA (ATHEIST)
03 Iulie - House of Blues - Dallas, TX (ATHEIST)

Tobele vor fi preluate de Gene Hoglan ("Individual Thought Patterns", "Symbolic") si Sean Reinert ("Human"). La bass vor canta Steve DiGiorgio ("Human", "Individual Thought Patterns") si Scott Clendenin ("The Sound Of Perseverance"). Chitara va fi impartita de Paul Masvidal ("Human"), Shannon Hamm ("The Sound Of Perseverance") si Bobby Koelble ("Symbolic").Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook