Kruna Marta: ATOMA, DIRTY GRANNY TALES si SLUMBER in Brasov

de Chaos Lore

Kruna Marta: ATOMA, DIRTY GRANNY TALES si SLUMBER in Brasov


Primul eveniment Kruna, "KRUNA Marta", va avea loc in data de 31 Martie la Brasov.

Next Dream Event este gazda evenimentului KRUNA Marta.

Va invitam sa admirati trei concerte diferite ca stil si prezentare, intr-o frumoasa ambianta a unei locatii de vis - Centrul Cultural Reduta, cea mai potrivita reduta a artei din resedinta de la poalele Tampei.

Cele trei reprezentatii va vor mentine simturile intr-o continua degustare artistica plina de pasiune si placere. Dar nu va fi destul. Pentru a atinge si ultima treapta a desfatarii, cei care au participat la concert si au fost insemnati initiatic cu bratari, sunt invitati dupa terminarea reprezentatiilor la Pensiunea Leo aflata pe strada Dobrogea la numarul 15, pentru a petrece alaturi de trupeti pana spre dimineata intr-o atmosfera plina de exuberanta, o atmosfera ce va inchega sigur noi prietenii, asa cum se va intampla mereu la evenimentele organizate de DonisArt si gazduite de Next Dream Event.

KRUNA Marta va avea loc pe data de 31 martie, in sala Centrului Cultural Reduta (Str Apollonia Hirscher nr.8) din Brasov.

Anuntat initial ca un eveniment format din 4 trupe, line-up-ul final va ramane doar in formula de 3:

AtomA (Suedia), DIRTY GRANNY TALES (Grecia) si SLUMBER (Suedia).

Din cauza procedurilor deloc simple de obtinere a vizelor dar si a incertitudinii ca acestea ar putea fi eliberate in timp util, am luat decizia sa amanam prima reprezentatie KAUAN in Romania pentru o alta data. Ne pare foarte rau pentru nereusita includerii acestui frumos proiect muzical in KRUNA Marta insa ne dorim sa ne revansam imediat ce vom avea confirmarea ca aceste vize sunt rezolvate.

ATOMA este un proiect nou Experimental Metal Rock, cu majoritatea membrilor din trupa SLUMBER, ce lanseaza albumul de debut prin celebra casa de discuri austriaca NAPALM records, chiar la KRUNA Marta. Seara de 31 martie va fi si prima aparitie live a sudezilor in aceasta formula.DIRTY GRANNY TALES este deja un nume cunoscut si apreciat in Romania, dupa cele 2 aparitii de la DBE 2 si DBE 3. Talentatii artisti greci vor veni la Brasov sa sustina o noua reprezentatie, un spectacol Dark Theatrical Puppets complet nou, intr-o distributie extinsa si usor modificata, sub numele de "Rejection". Pe de alta parte, sala Reduta este cea mai potrivita pentru o reprezentatie de exceptie DIRTY GRANNY TALES.SLUMBER este un vechi proiect de Atmospheric Doom Death Metal care a ramas in memoria fanilor prin albumul realizat in 2004 intitulat "Fallout". Trupa s-a desfiintat in urma cu ceva ani insa, dupa multe scenarii facute impreuna, am ajuns la concluzia ca audienta va avea sansa sa inteleaga corect intregul concept al acestor muzicieni suedezi doar prin doua reprezentatii complet diferite, SLUMBER si ATOMA. Va fi o ocazie rarisima care, pana cum cateva luni, parea imposibila.Pretul unui bilet este de 60 lei si se vor gasi doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Capacitatea salii de teatru Reduta permite accesul pe scaune a cca 400 de persoane, un numar mai mult decat confortabil pentru cei interesati.

Va functiona insa si sistemul de rezervari de bilete printr-un email trimis la krunafest@gmail.com. Avantajul acestor rezervari consta in accesul persoanelor cu confirmare email primita de la DonisArt in locatie inaintea celor care isi vor procura biletele la intrare. In ambele cazuri plata se va face la locatie, in seara evenimentului.

Next Dream Event se ocupa de gazduirea acestui eveniment dar si de ceea ce se va intampla dupa concertele propriu-zise, adica sansa de a sta de vorba cu muzicienii ore bune in noapte la un pahar de orice, intr-o locatie care va fi anuntat curand.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook