Atrocity - Pandaemonium (piesa noua)

de Buvnitz

Atrocity - Pandaemonium (piesa noua)


Pandaemonium, o noua piesa semnata de grupul german Atrocity, poate fi ascultata pe pagina oficiala de Facebook. Piesa este extrasa de pe prima parte a unei noi trilogii, Okkult, disponibila pe piata in data de 26 aprilie.

'Okkult inseamna debutul unei trilogii speciale pentru noi. Este un mod de a sarbatori o noua era in istoria trupei. Intreaga serie va fi brutala, bombastica si intunecata. Nu vor fi doar unele din cele mai brutale albume din istoria Atocity ci si cele mai intunecate lucrari. Cei care isi amintesc de Hallucinations, Todessehnsucht, Blut sau Atlantis vor fi cu siguranta incantati de aceste albume.' delcara Alex Krull.

Okkult este descris de presa drept 'un debut a unei trilogii ce nu a fost niciodata conceputa in scena metal, o calatorie lirica in taramuri oculte, locuri misterioase, teorii ale conspiratiei si mistere ce raman nerezolvate.'

Okkult este realizat in colaborare cu sound designerul Katie Halliday. Ea a colaborat la filme celebre precum Saw V, Saw VI, Saw 3D (VII) sau The Devil's Carnival.

Partile orchestrale au fost inregistrate de Orchestra Lingua Mortis sub supravegherea lui Victor Smolski (Rage).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook