Atrocity si Leaves' Eyes in Romania

de Morrison

Atrocity si Leaves' Eyes in Romania
Trupele Atrocity si Leaves' Eyes (Liv-Kristine, fosta solista de la Theatre of Tragedy) sunt confirmate pentru a treia editie a ARTMANIA Festival 2008.

Cele doua trupe se vor afla in Romania in premiera absoluta si vor urca pe scena de la Sibiu in seara zilei de 19 iulie.

Atrocity si Leaves' Eyes in Romania
ATROCITY
Versuri | Tablaturi

Atrocity sunt originari din Germania si s-au format in 1985, la Ludwigsburg, ca o trupa de death metal. Primul album al trupei s-a intitulat "Hallucinations", un remarcabil album concept legat de abuzul de dorguri, care a fost extrem de bine primit pe criticii de gen, chiar daca a fost lansat intr-o perioada in care muzica rock nu mai era foarte apreciata de public.

Atrocity si Leaves' Eyes in Romania
LEAVE`S EYES
Versuri | TablaturiLeaves' Eyes este o trupa de symphonic metal ce provine din Germania, cu o solista de origine norvegiana. Formatia a luat nastere in 2003, cu putin timp inainte ca Liv Kristine sa paraseasca Theatre of Tragedy. Leaves Eyes a fost formata de sotul acesteia, Alexander Krull impreuna cu membrii din trupa Atrocity. Acestia combina metalul atmosferic, cu elemente clasice.

Pe langa Atrocity si Leaves Eyes, in cadrul ARTMANIA Festival 2008 care va avea loc la Sibiu, in perioada 18-20 iulie, vor urca pe scena formatia suedeza Tiamat, care revine in Romania pentru a-si promova in premiera noul material discografic Amanethes si Agua de Annique (ex The Gathering). Cei de la Tiamat si Agua de Annique vor fi sustine un concert pentru iubitorii muzicii rock din Romania in data de 18 iulie.

Dupa primele editii, din 2006 si 2007, care au adus pe scena de la Sibiu nume ca HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, ARTMANIA Festival revine in 2008, cu o editie care promite publicului din Romania unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock.

Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicata expozitiilor, proiectiilor de film sau lansarilor de carte, dar si unei surprize, pe care o vom anunta in scurt timp.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook