Liv Kristine inregistreaza un nou album solo

de George Lazar

Liv Kristine inregistreaza un nou album solo


Cantareata norvegiana LIV KRISTINE (Leaves'Eyes, ex-Theatre Of Tragedy) a intrat in Mastersound Studio din Steinheim, Germania - cladire ce se afla in proprietatea sotului ei, Alexander Krull( Atrocity, Leaves''Eyes) - pentru a incepe inregistrarea celui de-al patrulea album solo.

Solista colaboreaza cu olandezul J.B. van der Wal (Aborted, DR. Doom), care s-a alaturat recent trupelor Leaves''Eyes si Atrocity, ca basist.

Debutul uneia din piesele de pe noul album, "Libertine", va fi la un concert special pe 2 decembrie la Alte Seminarturnhalle in Nagold, Germania, sub titulatura: "One Night With Liv Kristine".

Liv va canta variante acustice ale melodiilor sale originale, cat si cateva cover-uri, incluzand piese Leaves''Eyes si Theatre Of Tragedy.

Al treilea album solo Liv Kristine, "Skintight", a fost lansat in USA in septembrie 2010 via Napalm Records. Urmasul lui "Enter My Religion"(2006) a fost inregistrat la Mastersound Studio si artwork-ul a fost realizat de Stefan Heilemann.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook