August Burns Red lanseaza o noua piesa de Craciun

de Buvnitz

August Burns Red lanseaza o noua piesa de Craciun


Continuand traditia anuala de a lansa o readaptare a unei piese clasice de Craciun, August Burns Red ofera spre auditie un cover dupa Dance Of The Sugar Plumb Fairy.

Este cea mai noua piese dintr-o serie de reinterpretari de Craciun, toate adunate intr-o colectie intitulata August Burns Red Presents: Sleddin' Hill, A Holiday Album.

Sugar Plumb Fairy va fi disponibila si in varianta digitala via iTunes, AmazonMp3 si Google Play.

Cel mai nou album August Burns Red, intitulat Rescue & Restore, a fost lansat oficial in data de 25 iunie via Solid State Records.

Noul disc este descris de chitaristul JB Brubaker drept 'cel mai ambitios album de pana acum, o dovada a faptului ca aceasta formatie poate gasi noi metode prin care sa extinda limitele genului metalcore.'

Rescue & Restore reprezinta o provocare atat pentru fani cat si pentru trupa.

'Am incercat sa oferim ce avem mai bun cu acest album. Impingem soundul catre noi directii si vrem ca si alte trupe sa faca acelasi lucru. Oamenii trebuie sa inteleaga ca nu exista mari diferente intre o piesa metalcore cu cateva parti de breakdown si cea mai noua piesa Lady Gaga. Acest gen era mult mai ok inainte. Poate deveni mult mai mult.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook