Aura - Serif Stelar videoclip


“Femeile nu canta rock”, “esti prea frumoasa sa canti asa ceva”, va suna cunoscut? De astazi, toate aceste vorbe vor fi istorie. Sexy, sigura pe ea si cu o voce de invidiat, Aura Danciulescu si-a propus sa schimbe perceptia tuturor despre rock. 

AuraMusic  a lansat primul clip al formatiei care ii poarta numele, AURA  -  Serif Stelar si care se bucura deja de apreciere din partea iubitorilor de muzica buna. Filmarile au durat 24 de ore si au fost realizate pe un heliport din Bucuresti, alaturi de o echipa de profesionisti:  regia - Alexandra Dumitrescu, pilotaj – Mihai Bulgaru, editare video – Luca Oghina, asistent productie – Irina Bulgar. Pentru ca totul sa iasa ca la carte s-a folosit tehnica de ultima generatie, drone zburatoare si aparate de filmat speciale. 

Melodia este mai mult decat un simplu single pentru ca simbolizeaza iubirea dintre Aura si sotul ei, Mihai Danciulescu, chitaristul trupei. Pe 22 septembrie, cei doi au sarbatorit un an de relatie, ocazie cu care si-au daruit un cadou muzical, un Serif Stelar.  Din dragostea si intelegerea dintre ei s-a nascut aceasta melodie, muzica fiind compusa de Mihai, pe versurile sotiei sale.

Single-ul "Serif Stelar" a fost lansat in urma cu o luna pe site-ul trupei www.auramusic.co , iar videoclipul poate fi vizionat mai jos: