Ava Inferi au lansat un nou videoclip, filmat in Romania: Majesty

de Buvnitz

Ava Inferi au lansat un nou videoclip, filmat in Romania: Majesty


Ava Inferi, trupa binecunoscutilor muzicieni Rune Eriksen (Blasphemer/ex-Mayhem) si Carmen Simoes a lansat primul videoclip realizat pentru noul album, intitulat Onyx si editat sub egida Season Of Mist pe data de 14 Februarie 2011.

Videoclipul a fost filmat in totalitate in Romania, in diverse locatii precum padurea Samurcasi sau ruinele manastirii Chiajna.

Piesa aleasa pentru a fi ilustrata video este "Majesty", iar videoclipul a fost regizat, filmat si montat de Costin Chioreanu (Twilight13media), in vreme ce intreaga echipa ce a participat la realizarea acestui videoclip este formata din:


Valeriu Catalineanu
Corina Craja
Vlad Iordache
Florin Ene
Alexandru Barbulescu
Andy Ionescu
Ghita Adrian


Alaturi de cei mai sus mentionati si-au adus aportul, pentru elementele de scenografie, si sculptorii Nader Sadek si Claudiu Chihaescu.

"Acest videoclip a fost cea mai mare provocare de pana acum, pe acest teritoriu. Pornind de la durata piesei, pana la conditiile meteo destul de nefavorabile, terminand cu diverse aspecte tehnice, totul a reprezentat o provocare mult mai ampla, fata de tot ce am facut pana acum.

In schimb, toate s-au rezolvat de la sine avand alaturi niste oameni deosebiti si o echipa extraordinara. Ma bucura enorm faptul ca am ilustrat, atat grafic cat si prin film un material atat de special precum "Onyx", noul album de studio al acestor minunati artisti. Pe toata durata filmarilor a planat o stare de armonie si o chimie perfecta, lucru care a dus in final la obtinerea unui material deosebit."
Costin Chioreanu


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook