Ava Inferi au o noua basista

de Buvnitz

Ava Inferi au o noua basista


Ava Inferi, grupul portughez condus de chitaristul Rune Eriksen (a.k.a. Blasphemer, ex-Mayhem) au anuntat o noua basista in persoana lui Joana Messias.

Petrecerea de lansare a noului album Onyx va avea loc in data de 19 februarie, 2011 in Side B Bar din Benavente, Portugalia. Trupa va sustine si un recital compus din piesele inregistrate pentru noul album.

Onyx va fi lansat oficial in data de 14 februarie via Season Of Mist.

Coperta, realizata de Costin Chioreanu/Twilight13Media (Absu, Grave, Demonical) poate fi gasita mai jos.

'Este o ilustratie plina de mister si simt ca intregul concept vizual se leaga foarte bine cu albumul, atat la nivel muzica cat si liric. In orice caz, Costin este responsabil si pentru videoclipul Last Sign Of Summer, a facut o treaba foarte buna si ii suntem recunoscatori pentru munca si dedicatie. Multumesc foarte mult!!!' declara Eriksen.

'Onyx este o experienta pe care o accept cu recunostinta si multumesc pentru oportunitatea oferita de a ma hrani din comoara vietii. Prin experientele in viata si cunostinta obtinuta reusesti sa evoluezi in muzica.'
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook