Ava Inferi au un nou videoclip, facut de Costin Chioreanu: The Living End

de George Lazar

Ava Inferi au un nou videoclip, facut de Costin Chioreanu: The Living End


Ava Inferi au lansat videoclipul piesei "The Living End", pe care il puteti urmari mai jos.

Piesa este extrasa de pe cel mai recent album al trupei, "Onyx", lansat in acest an via Season Of Mist.

"Acest videoclip este un omagiu adus filmelor horror ale anilor '50, si simtim ca se potriveste vizual atat cu continutul piesei si cu siguranta cu estetica Ava Inferi. Clipul a fost realizat de Costin Chioreanu (Absu, Grave, Ulver), acelasi care a adus la viata imaginea pagana a Majesty cu putin timp in urma."

Dan Swano s-a ocupat de partile audio ale albumului "Onyx", dupa ce lucrase cu trupa la albumul anterior, "Blood of Bacchus" (2009).

Dan Swano:
"Onyx este unul dintre cele mai bune albume pe care le-am mixat pana acum. Amestecul unic de gothic rock si heavy metal feroce rezoneaza cu mine la cel mai inalt nivel. Ca si cum Kate Bush ar canta pe Headless Cross. Pasiune si intuneric in perfecta armonie. Sunt cu adevarat uimit!"

De curand Ava Inferi au semnat cu Mythology Live booking agency, alaturi de care lucreaza pentru un turneu ce va avea loc in Estul Europei, in primavara lui 2012.

De asemenea, o alta noutate este venirea in trupa a tobosarului Sascha Horn (Novembers Doom, Forbidden).

Astfel, componenta actuala, devenind:

Carmen Simoes
Rune Eriksen
Andre Sobral
Joana Messias
Sasha HornDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook