Ava inferi filmeaza un nou videoclip alaturi de Costin Chioreanu

de Buvnitz

Ava inferi filmeaza un nou videoclip alaturi de Costin Chioreanu


Ava Inferi lucreaza la un nou videoclip, de aceasta data pentru piesa "The Living End", inclusa pe cel mai nou produs al trupei, intitulat "Onyx" si lansat de casa de discuri Season Of Mist pe data de 14 Februarie, anul curent.

Filmarile vor avea loc, de aceasta data, in Portugalia, intr-un sat medieval numit Sintra iar intentia este de a realiza o poveste ce va aminti de filmele clasice cu fantome in alb si negru. In acest videoclip va aparea si binecunoscutul scriitor de origine portugheza David Soares, printre ale carui lucrari se numara "O Evangelho do Enforcado" (2010) sau "A Conspiracao dos Antepassados" (2007), alaturi de multe altele, apreciate atat de cititorii portughezi cat si internationali.

Videoclipul va fi filmat si regizat de artistul Costin Chioreanu (Ulver, Absu, Demonical), cu asistenta asigurata de Nuno Moreira si Valeriu Catalineanu.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook