Downloadeaza gratuit o noua piesa Ava Inferi

de Buvnitz

Downloadeaza gratuit o noua piesa Ava Inferi


In avampremiera noului lor album de studio, intitulat Onyx, ce va fi lansat pe data de 14 Februarie 2011, trupa portugheza Ava Inferi ofera la free download, prin intermediul site-ului Season Of Mist, o piesa de pe acest material, intitulata "The Living End".

Coperta albumului a fost realizata de artistul roman Costin Chioreanu (Twilight13media) in vreme ce master-ul si mixajul a fost realizat de Dan Swano.

Piesa The Living End poate fi downloadata de aici:

Este o ilustratie plina de mister si simt ca intregul concept vizual se leaga foarte bine cu albumul, atat la nivel muzica cat si liric. In orice caz, Costin este responsabil si pentru videoclipul Last Sign Of Summer, a facut o treaba foarte buna si ii suntem recunoscatori pentru munca si dedicatie. Multumesc foarte mult!!!' declara Eriksen.

'Onyx este o experienta pe care o accept cu recunostinta si multumesc pentru oportunitatea oferita de a ma hrani din comoara vietii. Prin experientele in viata si cunostinta obtinuta reusesti sa evoluezi in muzica.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook