Editie speciala Ava Inferi la Luna Plina pe Radio3net

de Buvnitz

Editie speciala Ava Inferi la Luna Plina pe Radio3net


Pe 7 mai 2011, in avanpremiera turneului britanic, Ava Inferi va sosi la Bucuresti pentru un concert exclusiv, care se va desfasura in Wings Club din Bucuresti.

Trupa a ales Romania pentru a lansa noul album de studio in estul Europei datorita legaturii speciale pe care o are cu tara noastra, de la aparitia ca headliner in cadrul Ost Mountain Fest din 2010, pana la productia ultimului lor single care promoveaza albumul “Onyx”, clipul piesei “Majesty” fiind realizat in totalitate in Romania, sub bagheta celui mai cunoscut artist roman din zona metal, Costin Chioreanu, invitatul meu din seara aceasta. De la ora 21:00, pe www.radio3net.ro Luna Plina.

Imediat dupa emisiunea prezentata de Noni, de la 23.00 la 2 noaptea, pe www.radio3net.ro, aveti de audiat o noua editie a emisiunii STUDIO ROCK, cu multe noutati discografice in premiera pe posturile de radio din Romania, ocazie cu care veti auzi extrase de pe ultimele albume Arch Enemy, Vomitory, Place Of Skulls si multe altele. Realizator: Lenti Chiriac.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook