Spot video pentru concertul Ava Inferi si Negura Bunget

de Buvnitz

Spot video pentru concertul Ava Inferi si Negura Bunget


Ava Inferi va sustine un concert exclusiv in data de 7 mai in Club Wings din Bucuresti. Evenimentul se va bucura si de prezenta formatiei Negura Bunget care isi va lansa noul MCD 'Poarta de Dincolo' dar si primul DVD din cariera, Focul Viu.

Un spot de prezentare poate fi urmarit mai jos.

Biletele sunt deja disponibile si pot fi achizitionate direct prin Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com / tel. 0721.107776) sau prin filiala din Bucuresti a Bestial Records (titus@bestial.ro, 0722814991), cu livrare directa in Bucuresti sau prin posta in sistem ramburs oriunde in Romania.

Primele 50 de bilete speciale costa doar 35 de lei si vin impreuna cu posterul evenimentului, semnat de Rune Eriksen, notoriul chitarist Blasphemer, fostul membru al kult band-ului Mayhem. Ulterior pretul bileteleor va fi de 40 de lei pana in preziua evenimentului, urmand ca la intrare biletele sa coste 45 de lei.

Concertul Ava Inferi / Negura Bunget din Romania este un eveniment exclusiv Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook