Biografie Avalanch



Avalanch

Genuri muzicale:
PowerMelodicProgressive

Trupe similare:
Nightwish  Tarja Turunen  Pink Floyd  Manowar  Muse  Epica  In Flames

Tara: Spania
Trupe similare:
Angra
Symphony X
Helloween

Stil: heavy/power metal

Componenta:
Alberto Rionda - chitara
Fran Fidalgo - bas
Marco Alvarez - tobe
Ramon Lege - voce
Dany Leon - chitara
Roberto Junquera - clape

Discografie:
Ready To The Glory (1993)
La Liama Eterna (1997)
Eternal Flame (1997)
Lianto De Un Heroe (1999)
Dias De Gloria (2000)
El Angel Caido (2001)
Los Postas Han Muerto (2003)
El Hijo Prodigo (2005)
Mother Earth (2005)
Muerte Y Vida (2007)
AVALANCH
www.avalanch.net
www.myspace.com/avalanchfan


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook