Avantasia colaboreaza cu Alice Cooper

de Morrison

Avantasia colaboreaza cu Alice Cooper
Tobias Sammet, solistul trupelor AVANTASIA si EDGUY, a dezvaluit faptul ca ALICE COOPER va fi unul dintre invitatii pe noul album Avantasia.

In afara de Alice Cooper, pe acest album vor mai putea fi ascultati Bob Catley, Jorn Lande,
Michael Kiske, Eric Singer, Rudolf Schenker, Kai Hansen.

Tobias Sammet a dezvaluit ca a incercat si o colaborare cu Brian May, chitaristul Queen. Acesta insa se pare ca l-a refuzat pe solistul Avantasia, deoarece era foarte ocupat.

Lost in Space Part 1 si Lost in Space Part 2, cele doua EP-uri lansate sub forma unui album de catre trupa Avantasia, a intrat in topul suedez pe pozitia a 3-a si a 4-a, iar in topul german pe pozitia cu numarul 9.

Tobias Sammert, solistul trupei Edguy, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca proiectul sau solo intitulat Avantasia, va participa in cadrul editiei din 2008 a Wacken Open Air.

Intr-un interviu recent, Sammet a descris muzica Avantasia drept "un stil divers, plin de elemente de rock clasic. Momente orchestrale, influente celtice, plus o productie la cele mai mari standarde."


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook