"Cutemetal", noul curent sustinut de Babymetal

de Alin Pildner

Cu toate ca recunosc faptul ca sunt singura trupa din lume care trateaza muzica in aceasta maniera, japonezele de la Babymetal, care mixeaza j-pop-ul cu metalul, sustin ca vor ca acest gen sa le dainuie, sperand ca, in timp, tot mai multe formatii sa aleaga aceasta ramura a rockului.

Avand aparitii importante la activ (cea mai recenta fiind pe scena Sonisphere, iar urmatoarele date incluzand deschiderea pentru turneul Lady Gaga), Babymetal se recomanda ca fiind cea mai tanara trupa care a urcat pe scena cunoscutului festival Budokan din Tokio, recordul fiind dat de media de varsta ale celor trei dansatoare/interprete: numai 14,6 ani! Starnind controverse de la prima aparitie si indiferent ca este vorba de sustinere sau doar curiozitate, Babymetal au parte de un enorm val de succes, unele postari de pe youtube depasind 10 milioane de vizualizari.

Va prezentam varianta live a piesei "Gimme chocolate" si va provocam sa ne impartasiti parerile voastre despre..."Cutemetal".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: