Concert aniversar BACKSTAGE HERO joi in Wings Club

de George Lazar

Concert aniversar BACKSTAGE HERO joi in Wings Club


Joi, 22 martie, Backstage Hero vor sustine un concert aniversar in club Wings din Bucuresti.

Cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate baietii de la Backstage Hero pregatesc un concert aniversar, de la ora 19:00, in club Wings. Alaturi de ei vor concerta si formatiile RMN si The way out. Intrarea este libera iar baietii promit un concert memorabil cu surprize si invitati speciali!

Backstage Hero
este o formatie de punk-rock bucuresteana formata in 2009. Formatia isi are radacinile undeva prin scoala generala cand un grup de prieteni au decis sa-si faca trupa, totul a devenit realizabil cand in martie 2009 Alex se alatura formatiei. De atunci formatia a sustinut numeroase concerte in majoritatea cluburilor din Bucuresti concertand impreuna cu formatii precum E.M.I.L., Vita de Vie, Coma, OCS, Niste Baieti, Pistol cu Capse si multi altii.

Ascultand formatia veti remarca influente din formatii precum: Blink 182, Green Day, Yellowcard, MXPX, Saves the day, Alkaline trio etc.

Formatia vocal instrumentala RMN ii are in componenta pe Adrian Pascu (voce), Alin Dobre (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Andrei Gheorghita (chitara bass) si Enache Alexandru (tobe). Numele RMN vine de la ideea ca multora le-ar trebui un control la cap, sau poate chiar trupei. Genurile abordate sunt punk rock, pop-punk, ska si alternative.


The Way Out
s-a format in luna ianuarie 2011, in Bucuresti, dupa ce Daniel Onel (Skid) s-a alaturat prin chitara ritmica grupului deja format din Alex Bacsei la tobe, Lazar Sorin chitara solo, Babus Laurentiu la bas si Iulia Olaru la voce. Fiecare aducand si ascultand genuri muzicale diferite au luat decizia de a gasi calea mijloc: sa cante un rock alternativ sau undeva prin acea zona muzicala. In vara aceluiasi an au avut primele concerte si spera ca anul acesta, sa inregistreze primul demo format din 6 piese. In clubul Wings pe 22 martie, trupa isi va prezenta primele 4 piese, compozitie proprie si spera ca reactia publicului sa fie una pozitiva. In concerte o sa-i auziti cantand coveruri dupa trupele: Paramore, RHCP, Sum 41, Nirvana, Blur, Korn, Three Days Grace, Kings of Leon, Green Day,Foo Fighters, The Who si multe alte trupe care le influenteaza viata si stilul lor muzical.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook