Biografie BARATHRUM



BARATHRUM
Barathrum au fost una dintre primele trupe finlandeze de black metal alaturi de Beherit si Impaled Nazarene. Barathrum s-au format in Kuopio, la inceputul anilor'90. Stilistic, muzica lor se asemana cu cea a trupelor Venom si Celtic Frost. Versurile trateaza teme oculte si religioase, uneori glorificand Antichristul. Versurile lui Demonos Sova au uneori foarte mult umor.
Basistul celor de la Barathrum, G'Thaur, activeaza si in trupa Korpiklaani, iar bateristul Abyssir in trupe ca Ensiferum, Sinergy si Waltari).
Stil: black metal, doom metal

Componenta:
Demonos Sova toate instrumentele
Pelcepoop chitara
Daimos666 chitara
Nukklear Tormentrr bass
G'Thaur bass, voce
Abyssir tobe

Discografie:
Hailstorm (1994)
Eerie (1995)
Infernal (1996)
Legions of Perkele (1998)
Saatana (1999)
Okkult (2000)
Venomous (2002)
Anno Aspera - 2003 Years After Bastard's Birth (2005)
BARATHRUM
www.barathrum.us


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook