Cine este de vina pentru accidentul Baroness?

de Buvnitz

Cine este de vina pentru accidentul Baroness?


Baroness au fost implicat intr-un accident serios in data de 15 august dupa ce autocarul formatiei a cazut 20 de metri intr-o zona impadurita din Anglia.

Mai multi pasageri au suferit rani destul de grave. Accidentul a fost catalogat initial drept tehnic insa investigatii ulterioare au dezvaluit ca soferul a ignorat limita de greutate a autocarului si in plus, acesta nu avea carnet de conducere pentru categoria ceruta.

Solistul John Baizley s-a ales cu fracturi serioase la mana si picior, in timp ce basistul Matt Maggioni si tobosarul Allen Bickle au suferit rani serioase in zona coastelor.

Soferul Norman Markus va face fata acuzatiilor in data de 5 aprilie. Acesta este acuzat pentru condusul unui vehicul cu frane avariate, incalcarea limitei de greutate (7.5 tone), perioade insuficiente de odihna si condus fara carnet pentru categoria necesara.

Formatia nu s-a intors inca pe scena.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook