Noutati despre starea de sanatate a membrilor Baroness

de Buvnitz

Noutati despre starea de sanatate a membrilor Baroness


Asa cum v-am anuntat, membrii formatiei Baroness au fost implicati intr-un accident auto serios cand autocarul de 52 de locuri in care se aflau a intrat intr-un gard si a cazut in gol 10 metri intr-o panta aflata la marginea soselei.

Doi din cei noua pasageri la bord - care au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi eliberati - au suferit fracturi iar alti sapte au fost spitalizati pentru rani usoare.

'Membrii trupei impreuna cu staff-ul tehnic se afla in spital unde vor ramane sub supravegherea medicilor pentru cateva zile.' declara un purtator de cuvant al trupei.

'John Baizley (chitara/voce) a suferit rani serioase la mana stanga si piciorul stang. Allen Blickle (tobe) si Matt Maggioni (bas) au suferit fracturi serioase. Toti trei raman in spital. Pete Adams (chitara, voce) a fost deja eliberat din spital.'

'Trei din cei cinci membri ai staffului au fost tratati si eliberati. Soferul ramane in stare critica.'

'Este o oprire calculata. Soferul a reusit sa aterizeze pe roti, se putea mult mai rau. Fata este total distrusa.' declara un mecanic.

Intreg turneul european a fost anulat.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook