Solistul Baroness, din nou pe scena multumita formatiei Converge

de Buvnitz

Solistul Baroness, din nou pe scena multumita formatiei Converge


Revista Decibel a lansat editia cu numarul 100 iar evenimentul a fost sarbatorit printr-un concert special desfasurat in Philadelphia unde au participat Converge, Pig Destroyer, Repulsion, Municipal Waste, Tomb si Evoken.

Partea cu adevarat incredibila a fost momentul in care John Baizley (vocea Baroness) a aparut pe scena alaturi de Converge pentru a canta piesa Coral Blue.

John si-a marturisit pasiunea pentru Converge si noul album, All We Love We Leave Behind despre care sustine ca a fost un album crucial pentru recuperarea sa in urma accidentului suferit la finele anului trecut.

'La trei saptamani dupa incident am pus mana pe noul album Converge. Iar acest album m-a adus din nou cu picioarele pe pamant. Multumesc pentru aceasta muzica care inspira cu adevarat, o muzica care te reabiliteaza, o muzica care nu ofera doar agresivitate ci speranta pentru urmatoarea zi.' a declarat John.

Baroness au fost implicati intr-un accident auto serios cand autocarul de 52 de locuri in care se aflau a intrat intr-un gard si a cazut in gol 10 metri intr-o panta aflata la marginea soselei.

Doi din cei noua pasageri la bord - care au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi eliberati - au suferit fracturi iar alti sapte au fost spitalizati.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook