Biografie Beck



Beck

Genuri muzicale:
Alternative

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Coma  Green Day  Paramore

Pe numele sau adevarat Bek David Campbell, Beck s-a nascut in 1970 in Los Angeles. Muzica artistului este o colectie de stiluri si influente diverse, cuprinzand indie rock, hip hop, muzica electronica, inovand si experimentand in permanenta. Criticii l-au denumit un Bob Dylan postmodern. La inceputul carierei a activat intr-un duo impreuna cu Chris Ballew, cei doi remarcandu-se prin umor si excentricitate.
Urmeaza apoi o cariera solo pentru Beck, in care este atat interpret cat si compozitor. Discografia sa cuprinde: 7 albume de studio (printre care si cel mai recent material al sau, The Information" aparut in 2006 ), 4 albume independente, un album remixat si cateva albume neoficiale.

Stil: rock alternativ, rock experimental, indie, folk, hip-hop

Componenta:
Beck Hansen - voce, chitara, bass, clape, percutie, sitar

Discografie:
Stereopathetic Soulmanure (1994)
Mellow Gold (1994)
One Foot in the Grave (1994)
Odelay (1996)
Mutations (1998)
Midnite Vultures (1999)
Sea Change (2002)
Guero (2005)
The Information (2006)
BECK
www.beck.com
www.myspace.com/beck 


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook